Opslagstavlen

Femte klasse synger på hospitalets børneafdeling den 14. december
    Sammen med Sara og Kristian underholdt skolens sangglade femte klasse børnene på centralsygehusets børneafdeling. Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen: Femte klasse synger på hospitalets børneafdeling.
    JJ den 14-12-2018
    Fra skolens luciaften i Vor Frelsers Kirke
    46 piger og en stjernedreng sang så fint for os om aftenen den 13. december, da skolens luciaoptog indtog Vor Frelsers Kirke. Tak til alle der gjorde denne aften i december til en stemningsfuld og smuk aften.
    Skolens Luciaften i Vor Frelsers Kirke
    JJ den 14-12-2018
  • ikon
    Sankt Nikolaus i Esbjerg Ugeavis;-)
    Ugeavisen var på besøg på Sankt Nikolaj Skole for at interviewe 10. klasse om deres hjemløseprojekt, da Sankt Nikolaus uventet dukkede op. Det kom der en fin lille artikel ud af. Se vedlagte bilag.
    Jørgen Stefan Jensen den 12-12-2018
    10. klasse på Sankt Nikolaj Skole samler tøj ind til hjemløse i Esbjerg
    Hej, vi er i gang med at indsamle tøj til at give ud til hjemløse og socialt udsatte, da vi er i gang med at planlægge et arrangement for hjemløse og socialt udsatte.
    Vi laver mad og drikke, som vi også giver ud, men vi vil også gerne hjælpe dem gennem den kolde vinter med nogle halstørklæder, vanter, huer osv.
    Hvis I har noget gammelt vintertøj liggende, som I godt kan undvære, så er det ikke kun os, som vil sætte pris på det, men også de hjemløse.
    Hvis I har noget, som vi kan få, så kan I komme hen på Skt. Nikolaj Skole mellem d. 14.- 21. januar, vi vil stå klar til at modtage jeres bidrag.
    Vi vedlægger artikel fra Esbjerg Ugeavis, som fortæller om vores arbejde.

Med venlig hilsen 10.A Skt. Nikolaj Skole

Jørgen Stefan Jensen den 11-12-2018
  • ikon
    Nikolegens luciaoptog besøger Skovbocenteret.
    Hvert år i december besøger Nikolegens luciaoptog de ældre på Skovbovcentret. Det er en fornøjelse at få lov til at opleve den glæde, Luciaoptoget vækker blandt Skovbocenterets beboere, siger Halina, som i forvejen har øvet med pigerne. Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:Nikolegens luciaoptog på Skovbocenteret
    JJ den 10-12-2018
  • ikon
    Fra Esbjerg Kommune har vi modtaget følgende: ”Opstart af nyt cool kids angstbehandling til børn på 8-12 år”.
    Vi vedlægger en beskrivelse af forløbet og et ansøgningsskema.
    Jørgen Stefan Jensen den 10-12-2018
    Sankt Nikolaus dag
    Torsdag, den 6. december, er der fejring af helgendag for Sankt Nikolaj, og dagen fejres traditionelt ved morgensangen. Alle elever får denne dag fortællingen om Sankt Nikolaus. På tysk synger vi den gamle Sankt Nikolaus sang. Skolen får besøg af Sankt Nikolaus og alle børn, der har været søde, får en lille ”ting” fra Sankt Nikolaus.
    Nikolaus er skytshelgen for skolen, for bl.a. søens folk, men dog især for børn. I skolens gamle kirkesal fra 1924, det nuværende multirum, kan man på kalkmaleriet se Sankt Nikolaj holde en fiskekutter, som den så ud i Esbjerg omkring 1920, i sin hånd.
    Sankt Nikolaus dag på Sankt Nikolaj Skole
    Jørgen Stefan Jensen den 06-12-2018
  • ikon
    Nikolegens månedsbrev er på gaden, god fornøjelse;-)