Rigtig hjertelig velkommen tilbage til et nyt skoleår på Sankt Nikolaj Skole.

I år starter 253 elever på skolen, hvilket er ca. det samme elevtal som sidste år ved denne tid. Velkommen til alle nye og gamle elever og forældre. Vi glæder os over at se jer igen.

Skolegården er nu omtrent færdigindrettet med en masse nye muligheder for skolens små og store elever.
Henover sommeren har Kompan haft travlt med at etablere den skolegård, som elever og ansatte har været enige om indretningen af.
Et nyt og større legesystem er opsat med muligheder for rigtig mange elever ad gangen, en supernovakarrusel er kommet til med en flot kompasrose i underlaget, en ny fugleredegynge har afløst den gamle, to nye lukkede multibaner og en basketbane er etableret og gule og røde siddemoduler er opstillet i randen af legepladsen og rundt om det store træ i skolegården.
Der er rigtig høj aktivitet i skolegården og de nye redskaber er blevet modtaget med begejstring af eleverne;-)

Bygningsmæssigt er der ikke sket så meget i år, men alle vinduer i den gamle bygning ud mod Nørregade er blevet malet, så de nu kan klare vestkystens udfordringer vejrmæssigt i nogle år igen, ligeom den store gavl i Nørregade er nymalet. Det har virkelig pyntet på bygningen.

Vi har her i august, vanen tro, lærerne på kurser, først på diverse kurser sammen med de øvrige private skoler i Esbjerg Kommune. Efterfølgende har skolen, i samarbejde med personaleforeningen, haft alle ansatte på fælles tur til Berlin. Jonas og Lene havde sammensat et spændende og varieret program, som bød på mange spændende kulturelle og historiske oplevelser.

Jeg håber, det nye skoleår bliver lærerigt, sjovt og berigende for os alle - elever, forældre, ansatte og samarbejdspartnere.

Velkommen tilbage til et nyt skoleår;-)

Jørgen S. Jensen