• Skt. Nikolaj Skole
  • Kirkegade 54, 6700 Esbjerg
  • sankt.nikolaj@skolekom.dk

Bedsteforældredag i 3. klasse;-)

Jørgen Stefan Jensen den 21-04-2015

Første klasse leverer tegninger til kampagne for Sikkerhedsstyrelsen.
    Eleverne i første klasse på Sankt Nikolaj Skole har tegnet illustrationerne til en ny landsdækkende kampagne. Deres streger pryder nemlig kampagnen ”Tænk småt – leg sikkert” om små børns sikkerhed.
    Se mere i vedlagte link

Jørgen Stefan Jensen den 07-04-2015
    Nikolegens månedsbrev er "på gaden" - God fornøjelse.
    Jørgen Stefan Jensen den 27-02-2015
    Optagelse af nye elever.
    I disse år oplever vi på skolen, at rigtig mange forældre lader deres børn indskrive på skolen flere år før skolestart. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for.
    Ved indskrivning til Førskolen er alle ansøgninger ligestillede. Det betyder, at såfremt man har børn på skolen i forvejen, er mindre søskende ikke automatisk sikret en plads, da vi jo ikke på skolen kan vide, at de findes.
    Det er derfor en rigtig god idé, at man som forældre lader sine børn opskrive til skolestart, så snart det lader sig gøre, såfremt man vil være helt sikker på at have en plads til dem.

Jørgen Stefan Jensen den 21-04-2015
    Skolens månedsbrev for april 2015 er "på gaden" - God fornøjelse med læsningen.