Eftersommer 2018

Jørgen Stefan Jensen den 12-10-2018
    God efterårsferie;-)
    Efterårsferien blev tidligere kaldt kartoffelferien eller roeferien, for i det gamle landbrugssamfund skulle kartofler og roer op af jorden om efteråret, og alle skulle hjælpe til - børn såvel som voksne.

Kartoffelferien blev indført i 1899, for at skolebørnene kunne holde fri i én fælles uge, i stedet for at eleverne blot udeblev fra skole på forskellige tidspunkter om efteråret. Skolerne holdt således lukket i uge 42, så børnene havde fri på samme tid og kunne hjælpe til på gårdene med det nødvendige og hårde markarbejde.

Eleverne havde godt nok fri fra skole, men der var ikke tid til at ligge på den lade side. Hver dag stod på hårdt fysisk markarbejde fra tidlig morgen til sen aften, for alle var afhængige af, at kartoflerne og roerne kom op af jorden til tiden.
    Jørgen Stefan Jensen den 12-10-2018
    Julemærkehjem
    Fra skolens sundhedplejerske har vi modtaget vedlagte indbydelse.
    Jørgen Stefan Jensen den 02-10-2018
    Fra aktiviteter i Nikolegen
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Nikolegen
    Jørgen Stefan Jensen den 01-10-2018
    Skolens månedsbrev for oktober 2018 er udkommet, god fornøjelse med læsningen;-)
    Jørgen Stefan Jensen den 01-10-2018
    Nikolegens nyhedsbrev for oktober 2018 er på gaden, god fornøjelse;-)
    Jørgen Stefan Jensen den 29-08-2018
    Reception og indvielse af det nye skolebyggeri.
    Fredag den 2. november fra klokken 13.00 - 16.00 holder vi reception og indvielse af vores nye skolebyggeri. Vi håber naturligvis, at I alle kan deltage i denne festlige og betydningsfulde begivenhed for vores skole.