Skt. Nikolaj Skole, Kirkegade 54, 6700 Esbjerg - 75122988 - sanktnikolaj@sanktnikolajskole.dk

Fra musikundervisningen, lektiehjælpen og madkundskab i januar

Jørgen Stefan Jensen den 04-02-2016
    Den 26. januar 2016 var skolens nye førskoleelever sammen med forældre samlet på skolen for første gang. De nye elever kom rundt på skolen til forskellige aktiviteter og sluttede dagen af med pølsehorn og frugt. Vi glæder os til, at vi ses igen den 7. marts fra kl. 17.00 til 18.30.
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Førskoleelever på besøg
    Jørgen Stefan Jensen den 04-02-2016
    Niende klasse havde den 4. februar besøg af sundhedsplejersken, det gav anledning til mange forskellige aktiviteter og overvejelser.
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Sundhedsaktiviteter 9. klasse
    Jørgen Stefan Jensen den 02-02-2016
    Nikolegens månedsbrev for februar er udkommet. God fornøjelse med læsningen.
    Jørgen Stefan Jensen den 29-01-2016
    Skolens månedsbrev for februar 2016 er "udkommet". God fornøjelse med læsningen.
    Jørgen Stefan Jensen den 25-01-2016
    Forældrerådet inviterer til forældrearrangement den 20. april 2016, kl. 19.00 - 21.00.

Oplægget ”Digitale unge og deres forældre”

"Hvad enten man kalder det Netetik, Web- og mobiletik, digital dannelse eller noget helt fjerde, så er det stadig bydende nødvendigt at tage snakken med vores børn om ”det at være sammen med hinanden digitalt”.
    Kommunikation via net og mobil leder ofte til konflikter, der skyldes misforståelser og en manglende evne til at sætte sig i modtagerens sted.
    Med moderne, sociale netværk som Facebook, Snapchat, YouTube og Instagram har de unge
    på godt og ondt fundet en kommunikationsvej, som kræver en række kompetencer at navigere i.
    Hvad kan vi forældre gøre for at hjælpe de unge med at få disse kompetencer?

Jørgen Stefan Jensen den 04-01-2016

Indmeldelse af nye elever på Sankt Nikolaj Skole.
    I disse år oplever vi på skolen, at rigtig mange forældre lader deres børn indskrive på skolen flere år før skolestart. Ved indskrivning til Førskolen er alle ansøgninger ligestillede. Det betyder, at såfremt man har børn på skolen i forvejen, er mindre søskende ikke automatisk sikret en plads, da vi jo ikke på skolen kan vide, at de ”findes”;-)
    Det er derfor en rigtig god idé, at man som forældre lader sine børn indskrive til skolestart, så snart det lader sig gøre, såfremt man vil være helt sikker på at have en plads til dem.

Jørgen Stefan Jensen den 30-11-2015
    Sankt Nikolaj Børnehave er nu genåbnet som en privat børnehave. Sankt Nikolaj Børnehave har til huse i Nørregade 38. Man kan opskrives til en plads ved personlig henvendelse eller på tlf. 26843145. Sankt Nikolaj Børnehave er en lille børnehave, normeret til 28 børn.
    Se mere på www.sanktnikolajprivat.dk.