Sankt Nikolaj Skole julepyntes;-)

Jørgen Stefan Jensen den 03-01-2019
    Skolens månedsbrev for januar 2019 er udkommet, godt nytår.
    Jørgen Stefan Jensen den 10-01-2019
    Onsdag den 30. januar 2019 fra klokken 19.00 - 20.30 holder skolen informationsaften vedrørende 10. klasse 2019-2020.
    Solid faglig undervisning i 10. klasse krydret med 2 spændende studieophold, hver af en uges varighed i henholdsvis Berlin og London, har igennem flere år været en del af 10. klasse på Sankt Nikolaj Skole. På Sankt Nikolaj Skole får eleverne i løbet af 10. klasse gode muligheder for at træffe det rigtige valg, uanset om ungdomsuddannelsen skal være en gymnasial uddannelse eller anden ungdomsuddannelse.
    10. klasse giver et solidt løft, både fagligt, socialt og personligt til den enkelte elev.
    10. klasse på Sankt Nikolaj Skole giver mulighed for at prøve kræfter i et  overskueligt undervisningsmiljø, hvor faglige udfordringer, fornyelse og tradition går hånd i hånd.

Der er i øjeblikket få ledige pladser til skolens kommende 10. klasse. Ansøgning om optagelse kan findes her på siden.

Jørgen Stefan Jensen den 03-01-2019
    Nikolegens månedsbrev for januar 2019 er "på gaden".
    Jørgen Stefan Jensen den 11-12-2018
    10. klasse på Sankt Nikolaj Skole samler tøj ind til hjemløse i Esbjerg
    Hej, vi er i gang med at indsamle tøj til at give ud til hjemløse og socialt udsatte, da vi er i gang med at planlægge et arrangement for hjemløse og socialt udsatte.
    Vi laver mad og drikke, som vi også giver ud, men vi vil også gerne hjælpe dem gennem den kolde vinter med nogle halstørklæder, vanter, huer osv.
    Hvis I har noget gammelt vintertøj liggende, som I godt kan undvære, så er det ikke kun os, som vil sætte pris på det, men også de hjemløse.
    Hvis I har noget, som vi kan få, så kan I komme hen på Skt. Nikolaj Skole mellem d. 14.- 21. januar, vi vil stå klar til at modtage jeres bidrag.
    Vi vedlægger artikel fra Esbjerg Ugeavis, som fortæller om vores arbejde.

Med venlig hilsen 10.A Skt. Nikolaj Skole