Skt. Nikolaj Skole, Kirkegade 54, 6700 Esbjerg - 75122988 - sanktnikolaj@sanktnikolajskole.dk

Lejrskoler i august

Jørgen Stefan Jensen den 31-08-2016
    Skolens nyhedesbrev for september er "på gaden", god fornøjelse med læsningen
    Jørgen Stefan Jensen den 14-09-2016
    I forældreintras billedarkiv for 0. klasse, ligger nu billeder fra gåprøven med Arne betjent.
    Jørgen Stefan Jensen den 09-09-2016
    Elvis i musikundervisningen
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Hound Dog i musikundervisningen
    Jørgen Stefan Jensen den 01-09-2016
    I slutningen af august måned, nærmere bestemt i uge 34 var 2. klasse på lejrskoletur til Marbæk, 5. klasse var på lejrskole i Givskud Løvepark,7. klasse var på studietur til Slesvig, 9. klasse havde pakket kufferten forat tage på studietur til Polen og 10. klasse var på sprogskole i Berlin.Tilbagemeldinger fra elever og lærere fortæller om nogle lærerige,sjove og hyggelige oplevelser sammen.Skolen vægter lejskoler og studieture højt som en del af skolegangen, fordi elever og lærere oplever hinanden i andre sammenhænge end i hverdagen, og lejrskolerne giver muligheder for, at elevernes faglige og sociale kundskaber forbedres.
    Billederne her på siden viser indslag fra de forskellige klassers ture.
    Jørgen Stefan Jensen den 01-09-2016
    Månedsbrevet for Nikolegen er udkommet;-)