Skt. Nikolaj Skole, Kirkegade 54, 6700 Esbjerg - 75122988 - sanktnikolaj@sanktnikolajskole.dk

Forårsaktiviteter 2016;-)

Jørgen Stefan Jensen den 14-06-2016
    “Sommerferiesjov” er på banen med masser af gode tilbud til dig og din familie. Programmet byder
    på oplevelser for enhver smag. Sammensæt et program så du, dine søskende, forældre og kammerater
    får en spændende sommerferie.
    Jørgen Stefan Jensen den 24-06-2016
    Sommerferie og skolestart efter sommerferien.
    Alle elever, forældre og ansatte ønskes en rigtig dejlig sommerferie.
    Efter sommerferien er første skoledag, mandag den 8. august. Eleverne møder fra kl. 08.55 – 13.00 efter almindelig mødeplan. Klasselæreren har dog første lektion i egen klasse uanset, hvordan skemaet i øvrigt ser ud.
    Der er morgensang til normal tid. kl. 09.40.

Jørgen Stefan Jensen den 01-06-2016
    Skolens månedsbrev for juni er udkommet, god fornøjelse med læsningen;-)
    Jørgen Stefan Jensen den 04-01-2016

Indmeldelse af nye elever på Sankt Nikolaj Skole.
    I disse år oplever vi på skolen, at rigtig mange forældre lader deres børn indskrive på skolen flere år før skolestart. Ved indskrivning til Førskolen er alle ansøgninger ligestillede. Det betyder, at såfremt man har børn på skolen i forvejen, er mindre søskende ikke automatisk sikret en plads, da vi jo ikke på skolen kan vide, at de ”findes”;-)
    Det er derfor en rigtig god idé, at man som forældre lader sine børn indskrive til skolestart, så snart det lader sig gøre, såfremt man vil være helt sikker på at have en plads til dem.