Fra forårskoncerten og 5. klasses påskespil

Jørgen Stefan Jensen den 19-04-2018
    Fra det lille valgfagshold i skakspil - Sidste spil i denne runde;-)
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Valgfagshold skak april 2018
    Jørgen Stefan Jensen den 17-04-2018
    Tirsdag var 0. klasse inviteret i Bilkas Affaldsskole.
    Her lærte klassen om, hvilke typer affald, der kan genanvendes, om der er nogle typer affald, der er mere af end andet, og hvad forretningen i praksis gør for at minimere affaldsmængden.
    Stor ros til Marianne fra Bilka og øvrige medarbejdere i Bilka for et flot arrangement for vores 0. klasse, som havde en spændende og lærerig dag i Bilka.
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    0. klasse besøger affaldsskolen hos Bilka
    Jørgen Stefan Jensen den 03-04-2018
    Nikolegens månedsbrev er udkommet;-)
    Jørgen Stefan Jensen den 03-04-2018
    Skolens månedsbrev for april måned er udkommet, god fornøjelse med læsningen;-)
    Karen Margrethe Thygesen den 03-04-2018
    Mandag, den 23. april offentliggøres udtræksfagene for FP9.
    Jørgen Stefan Jensen den 14-03-2018
    Billedkunstens dag den 14. marts 2018
    Inspireret af Slinkachus "little people" lavede eleverne i 3. klasse hver en lille figur i ostevoks, hvorefter de sammen med deres kunstlærer var på tur i Esbjerg midtby. Her fandt de steder og genstande, hvor deres lille figur kunne indgå og herefter placerede de deres lille figur, så der kunne opstår en humoristisk, sørgelig eller på anden måde vedkommende fortælling. Måske kan de små figurer så overraske, more eller forundre andre forbipasserende;-)
    lKlik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Billedkunstens dag den 14. marts 2018
    Jørgen Stefan Jensen den 05-04-2018

Vi har i øjeblikket få ledige pladser i kommende 10. klasse 2018 - 2019.
    Onsdag den 24. januar 2018 fra klokken 19.00 - 20.30 holdt skolen informationsaften vedrørende 10. klasse 2018-2019.

Solid faglig undervisning i 10. klasse krydret med 2 spændende studieophold, hver af en uges varighed i henholdsvis Berlin og London, har igennem flere år været en del af 10. klasse på Sankt Nikolaj Skole. På Sankt Nikolaj Skole får eleverne i 10. klasse på den måde god mulighed for at træffe det rigtige valg, uanset om ungdomsuddannelsen skal være en gymnasiel uddannelse eller andet valg af uddannelse.
    10. klasse giver et solidt løft, både fagligt, socialt og personligt til den enkelte elev.
    10. klasse på Sankt Nikolaj Skole giver mulighed for at prøve kræfter i et  overskueligt undervisningsmiljø, hvor faglige udfordringer, fornyelse og tradition går hånd i hånd.

Jørgen Stefan Jensen den 19-12-2017
    Vedlagt orientering om skolens tilbygningsplaner. Spaden stikkes i jorden først i det nye år.