• Skt. Nikolaj Skole
  • sankt.nikolaj@skolekom.dk

Påskespil påsken 2015

Jørgen Stefan Jensen den 02-02-2015
    Skolens månedsbrev for april 2015 er "på gaden" - God fornøjelse med læsningen.
    Jørgen Stefan Jensen den 26-03-2015
    Ny opsætning af forældreintra, elevintra og hjemmeside
    Fra torsdag den 26. marts er der ændret på opsætningen af ovennævnte sider, funktionerne er de samme, men udseende, menuer og sidernes udseende er nye at se på. Selv om vanens magt er stor, håber vi, I vil tage godt imod ændringerne.
    Jørgen Stefan Jensen den 25-03-2015
    Forårskoncert 2015 - Nyt i fotoalbummet
    Stor tak til alle elever der sang og spillede til vores forårskoncert tirsdag før påskeferien, I gjorde det rigtig godt, tak til alle forældre for jeres store opbakning til alle de optrædende børn og unge.
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Forårskoncert 2015
    Jørgen Stefan Jensen den 03-03-2015
    Nikolegens månedsbrev for marts måned er på gaden, god fornøjelse
    Jørgen Stefan Jensen den 27-02-2015
    Optagelse af nye elever.
    I disse år oplever vi på skolen, at rigtig mange forældre lader deres børn indskrive på skolen flere år før skolestart. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for.
    Ved indskrivning til Førskolen er alle ansøgninger ligestillede. Det betyder, at såfremt man har børn på skolen i forvejen, er mindre søskende ikke automatisk sikret en plads, da vi jo ikke på skolen kan vide, at de findes.
    Det er derfor en rigtig god idé, at man som forældre lader sine børn opskrive til skolestart, så snart det lader sig gøre, såfremt man vil være helt sikker på at have en plads til dem.

Jørgen Stefan Jensen den 26-02-2015
    Skakvalgfag for begyndere.
    Det lille skakhold er nu klar til turneringsspil. På billederne i vedlagte link kan I se de små spillere med stor koncentration være i fuld gang med turneringsspil.
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Det lille skakhold februar 2015
    Jørgen Stefan Jensen den 19-02-2015
    Fra jord til bord - Femte klasse på Myrthuegård.
    Den 18. februar var 5. klasse på Myrthuegård, hvor de arbejdede med emnet "Fra jord til bord". Der blev bagt, kogt og stegt til den store guldmedalje. Helt fra bunden blev der fremstillet rullepølse, medister og leverpostej - Noget anderledes end at hente det hel i supermarkedet.